You are here

Årets første student 2014

 - tre på én gang!!

Så har de første studenter fået huen på. Søren Schunck Thomsen fra 3x, Maria Kortenbach fra 3d og Zainab Nasrati fra 3w afsluttede alle deres eksaminer med faget historie på samme tid, så derfor var tre studenter ”den” første i år. 

Dygtige elever
De er alle tre meget dygtige elever. Bl.a. blev Maria Årets Vismandstalent sammen med sin makker, Lasse Hoffmann 3d, og hun har også deltaget i Nørre G’s nystartede elevudvekslingsprogram med vores venskabsskole i Frankrig. Søren har deltaget flere gange i matematikkonkurrencen Georg Mohr, hvor han repræsenterede Danmark ved Matematikolympiaden i Colombia sidste år.

Familierne fejrer de nye studenter
Familierne ventede spændt i kantinen, hvor der efter Nørre G’s tradition er pyntet op til at fejre de nyudsprungne studenter. Her står rektor, Jens Boe Nielsen, også klar de kommende tre dage til at uddele studenterhuerne og give de nye studenter huen på, hvis de ønsker det. I dag var det dog familierne, der fik lov. Zainab og Søren fik huen på af deres mødre, mens Marias lillebror fik æren.

Maria får huen på

Flaget hejses
Efter at huerne var kommet godt på plads på hovederne, gik turen ud til gymnasiets flagstang, hvor de nye studenter i fællesskab med rektor hejste flaget til bifald fra de stolte familier.

Flaget hejses af årets første studenter 2014

Vi siger stort tillykke til Søren, Maria, Zainab og til alle de i alt 238 nye studenter, der springer ud fra Nørre Gymnasium de kommende tre dage, hvor skolens gange genlyder af glade udbrud og klapsalver fra de glade studenter og deres familier. 

Dimission på lørdag d. 28. juni
Sammen med vores 54 afgangselever fra International Baccalaureate Diploma Programme, som afsluttede deres eksaminer i maj, skal de fejres ved dimissionen på lørdag kl. 10.00, hvor de alle får overrakt deres eksamensbeviser.  Efter dimissionen bliver de glade studenter kl. 12.00 sendt af sted på den traditionelle køretur rundt til familierne.

 

 

Alle nyheder