You are here

Idrætsdagsvideo 2014
- Morgensamling september

Oprust - Psykisk sårbarhed
Første punkt på dagsordenen var et besøg af Goran Tufekovic fra organisationen "Det sociale netværk". Han fortalte om Oprust, der er et gratis tilbud til unge med psykisk sårbarhed i familien. Er du interesseret i at vide mere, kan du finde information på organisationens hjemmeside

Oprust - Psykisk saarbarhed

 

Idrætsdagen - Video og vindere
Dagens store trækplaster var selvfølgelig offentliggørelsen af vinderne ved årets idrætsdag og præmieren på 3e's idrætsdagsvideo.
Vi startede med at se den fantastiske video, som fangede den festlige og engagerede stemning fra idrætsdagen. Tak til Camilla, Stella, Thea, Andreas og Victor.
Se videoen her:

Idrætsdag 2014 from Webmaster Nørre Gymnasium on Vimeo.

Derefter blev årets Team Award uddelt. Årets glade vindere var 3u med deres julestue-tema. Klassen fik et diplom og noget sødt. Der var skarp konkurrence fra 3w's Hospital, som kom på andenpladsen, og bananerne i 2i på tredjepladsen.

Idraetsdag 2014 - Team Award til 3u - Julestue

Til sidst blev vinderne af konkurrencerne afsløret. 3y tog pokalen tæt forfulgt af 2y og 1t. Pokalvinderne fik også et diplom og noget sødt til klassen. De får desuden isdessert serveret af rektor og lærerne i morgen onsdag i kantinen - så skal sejren rigtig nydes!

Idraetsdag 2014 - Pokal til 2y

Stort tillykke til alle.

 

 

Alle nyheder