You are here

Djævelen er løs på Nørre

Årets store forestilling
Velkommen til årets Nørre G-forestilling “The Black Rider”. Black Rider er et djævelsk inferno af et teaterstykke skrevet af William Burroughs og med musik af Tom Waits: Skovriderens datter Kätchen elsker Wilhelm. Men hendes far vil have, hun gifter sig med en ordentlig jæger. Poeten Wilhelm mestrer pennen, men ikke geværet, så han indgår en pagt med djævelen for at få sin elskede. Af djævlen får han syv magiske kugler. Han kan ramme alt med de seks, men den syvende er Djævelens!

Mange talenter på hårdt arbejde
Teatertruppen har været i gang siden oktober, og teaterprojektet på Nørre G spænder over mange discipliner. Der er dygtige skuespillere, sangere, musikere, dansere, backstage-personaler og scenografer. Så vi glæder os meget til at vise jer vores forestilling. Forestillingen spiller mandag d. 2/2,  tirsdag d. 3/2 og onsdag d. 4/2 alle tre aftener kl 19.30 i festsalen.

Køb din billet nu
Vi sælger billetter a kr. 50,- i spisefrikvarteret fra tirsdag d. 27. januar hver dag ugen ud. Billetter kan også købes i døren ½ time før forestillingen. 

Trailer
Se traileren til forestillingen, som Noel fra 1d har lavet i Filmfabrikken.

Læs mere
Nørre News - elevernes elektroniske skoleblad - bringer en reportage fra en dag på sættet.

Her kan du få indtryk af showet fra prøverne:

Black Rider 2015

 

Black Rider 2015

 

Black Rider 2015

 

Black Rider 2015

 

Black Rider 2015

 

Black Rider 2015

 

Black Rider 2015

Download plakaten
Du kan finde den som pdf via linket øverst til højre på siden.

Black Rider 2015 - Plakat

 

 

Alle nyheder