You are here

Filmfestival 2017

Nørres store medie-event
Den røde løber rulles ud på Nørre Gymnasium d. 10. maj kl 19.00, hvor vi holder årets store filmfestival i Multihallen. Mediefagseleverne har arbejdet på deres film det meste af skoleåret og er altid meget spændte på denne aften, hvor der uddeles priser til dem.

Priser uddeles
Som publikum kan du være med til at bestemme, hvilken film der skal have prisen som publikumsfavoritten, når du vælger din favorit i slutningen af aftenen. Vi har en række andre priser også, heriblandt gamle elevers pris, lærerjuryens pris og æresgæstens pris.

Årets æresgæst
Æresgæsten til årets filmfestival er dokumentarfilminstruktøren Mads Ellesøe. Han har bl.a. instrueret dokumentarserien 'Pind og Holdt i USA' (2012) samt dokumentarfilmene 'Far, far krigsmand' (2009) og 'Børnesoldatens nye job' (2016).  Læs mere om Mads på hans hjemmeside: MadsMediaSammen med Mads kommer hans bror, Emil Ellesøe Ditzel. Emil er tidligere mediefagselev på Nørre G og er nu journalist på TV2. Emil vandt Publikumsprisen ved Nørres filmfestival i 2004.

Filmfestival2017_Gaest

Café og film
Der er opvarmnings-café fra kl. 15.00, og selve festivalen starter kl. 19.00. Entréprisen er kun kr. 30,-, så tag venner og familie med til en filmfestlig aften!

Trailer og Facebook-link
Se traileren her og se mere om eventet på Facebook.

Se film og billeder fra Filmfestival 2016

Alle nyheder