You are here

Vi venter spændt på årets FLE-fest
30. april 2016

UPDATE:
Her er aftenens program, som også kan downloades via linket øverst til højre :)

FLE_2016_Program

 

Vi venter spændt på lørdag d. 30. april, hvor vi holder vores årlige FLE-fest – den store Gallafest, hvor eleverne hopper i det store skrud, og vi alle danser Lanciers.
FLE er et helt særligt Nørre G-fænomen, som står for "Forældre, lærere og Elever". Hos os er nemlig alle tre årgange med deres lærere og forældre sammen om den årlige gallafest!

FLE-2016_optakt

Praktisk info:
Festen foregår kl. 17.30-24.00. Klasserne aftaler og medbringer selv maden (drikkevarer medbringes individuelt), og skolen bidrager med papirduge, affaldssække samt plastkopper/ teskeer til jeres medbragte kaffe. I skal selv have tallerkner og bestik med. Klasserne spiser sammen med forældre og lærere og rydder op efter sig selv, og derefter danses der lanciers i Multihallen 

- absolut INGEN højhælede sko, tak!

Derefter spiller Nørre All Stars op med musik for unge såvel som lidt ældre i Foyeren, til de sidste elever er taget afsted til After Party.

OBS:

  • Klassernes oppyntningsudvalg kan pynte i jeres lokale enten fredag 15.35-17.00 eller lørdag kl. 13-15.
  • Traditionen er, at man inviterer klassens lærere på mad - husk at invitatere dem før de andre klasser når det!

FLE-2016_optakt

Lanciersaften for forældre
For at forældrene kan være klar til at danse med på den store aften, underviser Rektor og Frue i Lanciers onsdag d. 27. april kl. 19.30 - 21.00. Arrangementet foregår i festsalen på gymnasiet, og vi vil undervejs byde en vand/øl til at puste ud med.

FLE-2016_optakt

 

 

Alle nyheder