You are here

Isabella og Eva på ITU's IT-camp

Isabella og Eva fra 1x har været på IT-camp to dage i påskeferien. Det foregik på IT-Universitetet, og her fortæller de om deres oplevelser og giver inspirationen videre.

Jeg er stolt af at være en nørd

Jeg meldte mig til med min veninde Eva fra min klasse, 1.x, da vi begge nok er lidt nørdede, men også synes, at det er superspændende at udforske nye emner og udvide vores horisonter. Jeg faldt over linket på Facebook og delte det straks, hvorefter vi begge meldte os til. Det kan være lidt svært at finde ud af, hvad man vil efter gymnasiet, så både hun og jeg gør meget for at opleve forskellige studier og universiteter for at få et indtryk af, hvad vi kan lave senere. Vi er også begge med i ATU f.eks.

Vi havde en superfed oplevelse. Vi fik et indblik i hverdagen på ITU og hvordan man arbejder. Der var fire piger, der går på ITU tilknyttet, som hjalp os med opgaverne og fortalte om deres oplevelse, hvordan de endte på ITU og hvad de synes om det. Vi fik afprøvet programmering - hvordan man skriver programmeringssprog og hvad det vil sige at kode.

Vi vil begge helt sikkert anbefale det til andre, da vi som sagt havde nogle fede dage, og det klart afdækker en smule af, hvad man kan gøre efter gymnasiet. Desuden er programmering noget alle kan få brug for og endnu mere i fremtiden, så man kan lige så godt tilegne sig nogle evner eller i det mindste noget forståelse inden for faget, når man nu har chancen. Derudover var campen gratis og maden fantastisk!

Mvh
Isabella og Eva

Se også artiklen fra berlingske og læs mere om campen på ITU’s hjemmeside.

IT-camp_ITU_2017

 

Alle nyheder