You are here

Julegavehjælp på Nørre

KFS har sat gang i et initiativ for elever på Nørre G, som vil være med til at give andre en god jul. Det handler konkret om at skaffe julegaver til børn i udsatte familier. Rent praktisk foregår det således, at man tager et af de hjerteformede gavemærker fra juletræet i foyeren, køber en julegave til ca. kr. 150,- til det barn, der er nævnt på mærket – f.eks. “Dreng, 7 år”, pakker den ind og hænger gavemærket på den.

Julegavehjaelp_KFS_2017

Gaven skal så afleveres til de to fra KFS, der sidder ved siden af juletræet i spisepausen hver mandag, onsdag og fredag til og med d. 18. december. Via Regen Kirke på Nørrebro bliver gaven afleveret til et lille barn, der har brug for den. Man forpligter sig også til at skaffe en gave, når man tager et gavemærke, for ellers er der desværre et lille barn, der ikke får sin julegave i år.

Vær med til at sprede noget glæde her i juletiden. Tag en ven med under armen eller gå sammen klassevis, og find et hjerte på juletræet! Se mere på KFS’ Facebook begivenhed, hvor I kan få opdateringer og informationer.

Som initiativtagerne i Nørre G KFS siger: ” Mens vi i december bager julesmåkager, går på juleshopping og spiser vulgære mængder af klementiner, er der hvert år massevis mennesker, der ikke har de samme økonomiske muligheder for at fejre julen. I KFS vil vi gerne være med til at give disse mennesker en god jul alligevel. Særligt vil vi gerne hjælpe de børn, der er påvirket af dette, da vi tror på, at de særligt har brug for denne hjælp. Men vi har brug for DIN hjælp!”

Julegavehjaelp_KFS_2017

 

 

Alle nyheder