You are here

Nørre-elev til Lingvistikolympiaden 2018

Benedikte Wulff er lige blevet student, men hun hviler ikke på laurbærrene. Mens mange af hendes studenterkammerater holder sommerferie, skal hun her i juli sammen med tre andre gymnasieelever nemlig repræsentere Danmark ved årets lingvistikolympiade i Prag (IOL). Det er første gang, Danmark deltager, og Benedikte fortæller her om sine oplevelser indtil videre:

Jeg deltog i konkurrencen på Nørre, fordi jeg synes, at det var et interessant møde mellem det sproglige og logikken. En form for problemløsning, man ikke møder til daglig i gymnasiet. Jeg havde ingen forventning om at gå videre fra den indledende prøve, og da slet ikke til den internationale konkurrence i Prag, men jeg ser frem til en stor oplevelse. Særligt fordi så mange lande fra hele verden deltager, og fordi det er første gang Danmark er med.

Lingvistik og den særlige form for opgaver, der er med i konkurrencen, er kun blevet sjovere, som jeg har fået ekstra værktøjer til at løse dem og viden om, hvad faget lingvistik er.”

Vi er meget stolte af Benedikte og ønsker hende og resten af landsholdet stort held og lykke.

Læs mere om forløbet her

Fra lingvistikcampen i maj, hvor de fire deltagere blev udvalgt. Tak for billedet til TalentCamp.dk, som er arrangør for Sprogliga.dk

Sprogliga_IOL18

Årets danske deltagere til IOL:

  • Benedikte Wulff, Nørre Gymnasium
  • Christian Ramus, Fredericia Realskole
  • Sofie Hesthaven Pultz, Marie Kruse Gymnasium
  • William Münter Østergaard, Rungsted Private Realskole

Tak til årets dimissionsfotograf Johan Stauner Bill for studenterfotoet af Benedikte

Alle nyheder