You are here

Nørre G elever til Melbourne i Australien

Nørre G. har sammen med Odsherred Gymnasium indgået en aftale med The University High School i Melbourne, Australien.

Aftalen betyder, at Nørre Gymnasium kan sende tre elever (og Odsherred to elever) til Melbourne fra ca. 21. januar til 26. marts. Eleverne indkvarteres privat og skal følge undervisningen på skolen i hele perioden. Vi vil forsøge at matche eleverne på forhånd i forhold til alder, interesser mv. 

D. 10. april ankommer den elev, som man har boet hos, til Danmark og skal bo hos den danske elev frem til 24. juni. Nørre G. sender en lærer med på udturen, mens Odsherred sender en lærer til Melbourne og følges hjem med vores elever.

Vores elever indgår i The University High Shools udvekslingsprogram, hvori elever fra Tyskland, Finland og Canada også indgår i undervisningen.

ExchangeAustralia

Det vil koste de tre elever hver kr. 7.000,- som dækker flybilletten til Melbourne. Desuden skal man selv dække lommepenge og naturligvis være villig til at have den australske elev boende efterfølgende.  

For at kunne deltage skal man kunne være væk fra hjemmet i de godt to måneder og være indstillet på at følge undervisningen i skolen på engelsk og samtidig følge lidt med i, hvad der foregår hjemme (sker efter aftale med lærerne på Nørre G.). 

I september informeres lidt grundigere om turen for de særligt interesserede.

Du kan øverst til højre her på siden finde og downloade en præsentation af skolen og byen samt en liste over ofte stillede spørgsmål. Du kan også se mere om University High Shool på deres hjemmeside.

TheUniversityHighSchool_Website

 

 

Alle nyheder