You are here

Morgensamling 
Kinesisk besøg, VM i debat, Idrætsdag og fester

Der var mange emner på mandagens lidt lange morgensamling. Først og fremmest bød rektor velkommen til vores kinesiske gæster

MS_21AUG17

Besøg fra Qinhuangdao
3B har i denne uge genbesøg fra vores udvekslingsskole i Kina. Se billeder og dagbog fra klassens studierejse, da de besøgte skolen Qinhuangdao i foråret.

Verdensmesterskab i Debat
Marie Davidsen Buhl fra 3i er netop kommet hjem fra VM i debat på Bali, Indonesien. Hun fortalte om sin fantastiske oplevelse og at det lykkedes Danmark at komme i ottendedelsfinalen og vinde førstepladsen inden for kategorien "lande med engelsk som fremmedsprog".

Marie er med i Nørres Debatklub og opfordrede andre til at melde sig. Der er altid gode diskussioner – og kage! Find Maries beretning fra turen øverst her på siden.

MS_21AUG17

Info om fester
Det bliver en festlig september på Nørre G. Alfred (3t) fra Caféudvalget og Sigrid (3u) fra Festudvalget fortalte om hele tre arrangementer i september. D. 1. september er der introfest, d. 15. september (Café) og d. 28. september er det tid til efterårsfest.

MS_21AUG17

Optakt til idrætsdagen 2017
Som optakt til årets idrætsdag fredag d. 1. september viste Mikkel (Hv) idrætsdagsvideoen fra 2016.  Mikkel fortalte om programmet, disciplinerne og ikke mindst præmierne – Idrætsdagspokalen til klassen med flest point og Team Award for bedste team spirit. Idrætsdagen er et af årets højdepunkter og altid en festlig dag.

Se kampprogram, regler, præsentation og pointskema på Idrætsdagsaktiviteten på dit skema i Lectio.

MS_21AUG17

 

 

Alle nyheder