You are here

Morgensamling 
 - Julehjælp og Nørre G løb

Med et stort ”Godmoooorgen Nørre G” fra Charlotte var vi i gang med morgensamlingen!

Morgensamling_29NOV17_Julehjaelp

Julehjælp på Nørre
Signe 1w og Jakob 2d fra KFS (Kristeligt Forbund for Studerende) var først på programmet for at fortælle om deres julehjælpsprojekt i samarbejde med en kirke på Nørrebro, hvor man kan donere gaver til børn, som ellers ikke får.

Man melder sig ved at tage et hjerte fra juletræet, som vil blive stillet op på mandag d. 4. december. På hjerterne står der fx dreng 12 år, og så køber man en gave til ca. 150-200 kroner, som passer til det barn. Måske virker det som mange penge, men gå sammen en gruppe eller en klasse, så det er nemmere at få råd. Signe og Jakob vil stå klar til at tage imod gaverne mandag, onsdag og fredag i ugerne efter. De opfordrer til, at man selvfølgelig kun tager et hjerte, hvis man vil give en gave. Det vil være synd, hvis nogle af børnene på listen ikke får en gave!

Morgensamling_29NOV17_NG-loebet_Vindere

Nørre G-løbet – vinderne
Dagens andet og sidste punkt på programmet var kåringen af vinderne af Nørre G-løbet, som blev afholdt sidst i oktober. Som en del af deres træningsprogram gennem idrætsforløbet løber alle elever i 3g ruter på hhv. ca. 2½, 5 eller 10 km.

I dag blev det offentliggjort, hvilke piger og drenge der havde løbet hurtigst på 5 og 10 km, og hvilken klasse der havde løbet længst pr. elev. De kårede vindere fik guldkarameller og vil få de eftertragtede t-shirts med Nørre G-løbets logo, når de er færdigproduceret.

Morgensamling_29NOV17_NG-loebet_Vindere

Resultater
Drenge
5 km Christian og Rasmus fra 3y på 20.40
10 km Valdemar 3e på 43.40

Piger
5 km Alberte 3z og Cecilie 3t på 25.00
10 km Isabella 3w på 53.10

Morgensamling_29NOV17_NG-loebet_Vindere

Klasse med flest km
I 3c havde eleverne løbet 5,36 km pr. elev i gennemsnit skarpt forfulgt af 3m med 3,19 km.

Tilsammen havde alle eleverne i 3g løbet 1.111 km – næsten til Eiffeltårnet i Paris!!

 

Alle nyheder