You are here

Ansøgning til Forskerpraktik 2017

Hvilke emner kan vælges?
Start med at læse om projekterne og vælg 3 emner, du kunne tænke dig at arbejde med via linket øverst til højre på siden. Husk at vælge både 1., 2. og 3. prioritet fra forskerlisten. Vi sammensætter holdene, så vidt muligt, efter jeres ønsker og giver besked, om I er kommet med i projektet før sommerferien. 

Hvem kan deltage?
Du skal gå i 1. eller 2. g nu for at kunne deltage.

Gruppetilmelding
Hvis I er 2-5, som gerne vil være sammen i en gruppe, skal I tilmelde jer samtidig ved at én af jer tilmelder sig og også udfylder fulde navn, klasse og skole for de andre i felterne 'i gruppe med'.

Det forventer vi af dig
Vi forventer, at du er motiveret og ønsker at bruge tid på arbejdet mellem workshops. Det er vigtigt, at du føler et ansvar for at tilegne dig viden fra forskeren og er interesseret og nysgerrig. Du skal sammen med gruppen og forskeren sikre, at der efter første workshop ligger en klar problemformulering. Og I skal alle hjælpe med at opfylde de aftaler om arbejde, der skal laves mellem de forskellige workshops/møder.

Tilmeldingen er bindende og man skal være åben for, at man ikke nødvendigvis kan få sin 1. prioritet opfyldt, når man vælger emne/forsker.

Det er også vigtigt, at I sammen med forskeren bliver enige om, hvilke platforme I kommunikerer på. Det nytter fx ikke noget at opgive en mail, som man aldrig læser.

Og så skal du selvfølgelig bare spørge, hvis der er noget som helst du er i tvivl om. Kontakt Charlotte Nielsen på chn@norreg.dk eller 30 58 65 68.

Send