You are here

Morgensamling 
- Teater og FLE

Dagens morgensamling foregik under fornemme forhold, da salen er rigget til som teatersal, fordi årets store drama- og musikproduktion på Nørre Beatles Retold spiller næste uge. Derfor var morgensamlingen i dag også delt op i to omgange (morgen og efter spisepausen), så alle kunne være med.

FLE 2017
Mette lagde ud med at informere om FLE-festen, som i år finder sted lørdag d. 11 marts. Rektor og frue inviterer som altid interesserede forældre til Lanciers-undervisning – i år d. 8. marts. Mere info om FLE og Lanciers kommer.

MS_20170126

Nyt lektiehjælpsprojekt for folkeskolebørn
Jens Boe præsenterede derefter formanden for Utterslevhuse, en boligforening i nærområdet. Han opfordrede Nørres elever til at melde sig til at være med i et projekt som lektiehjælpere for børn i Utterslevhuse, som i vores tilsvarende samarbejde med Tingbjerg skole.

MS_20170126

Vær med i Nørre News
Nørre News informerede om, at de meget gerne vil have flere med til at lave Nørres elevproducerede web-avisen. Kom til intromøde på tirsdag i spisepausen i elevmødelokalet og hør mere om Nørre News og hvad du kan lave der – der er kage :) Se også på Facebook

MS_20170126

Nørre har Danmarks største Café fredag d. 3. februar
På fredag d. 3. februar afholder Nørre, som mange andre gymnasier, Danmarks største fredagscafé. Café-gruppen fortalte, at der ud over den sædvanlige gode café-stemning vil der også være tøjsalg til fordel for Danmarksindsamlingen, som også foregår næste uge. Gør en god gerning og doner dit pæne, rene aflagte tøj til Café-gruppen i ugens løb.

MS_20170126

Teater – info og smagsprøve – glæd jer til præmieren!!
Endelig blev det tid til info om årets dramaproduktion og ikke mindst få en flot udført smagsprøve på en af scenerne baseret på Beatles’ sang Baby, you can drive my car. Billetter kan bl.a. købes via link på hjemmesiden, og der kommer info om andre måder i en Lectio-besked.

MS_20170126

MS_20170126

MS_20170126

 

 

 

 

Alle nyheder