You are here

Morgensamling
Filmfestival, Nørre Games, UMV, Forskerpraktik

Der var mange interessante emner på dagens morgensamling....

Filmfestival 10. maj 2017
Christine (CD) fra mediefag fortalte om årets filmfestival på Nørre G, som foregår onsdag d. 10. maj. Alle er velkomne med familie og venner til denne festlige begivenhed, hvor der er rød løber og præmieuddeling til mediefagselevernes eksamensfilm.

Som intro viste Christine en film, som er produceret af elever fra 1e. Filmen hedder The Journey og er produceret af elever fra 1e i samarbejde med TV2 Lorry’s program SPLASH og serien Tæt På (se mere på Nørres hjemmeside). Filmen var et nærinterview med Jacob fra 1e, som fortalte om sin skolegang og udviklingen fra folkeskolen til gymnasiet. 

MS20APR17_Filmfest

Nørre Games Finalen – Præmieoverrækkelse
3y slog lærerholdet i finalen i høvdingebold i går. I dag ved morgensamlingen fik de så overrakt deres præmie – den flotte sorte Nørre Games-T-shirt inkl. retten til at bruge den resten af livet, som Jakob (JO) sagde. Se billeder fra finalen her

MS20APR17_NG-Finale

UVM 2016/17 offentliggjort
Undervisningsmiljøundersøgelsen, som elevrådet foretog ved en spørgeskemaundersøgelse i efteråret 2016 er nu offentliggjort. Den er sendt ud på Lectio og ligger også på hjemmesiden.

Julie og Xenia fra elevrådet takkede alle som havde taget sig tid til at være med til at udfylde spørgeskemaet.

MS20APR17_UVM

Forskerpraktik 2017 – et tilbud til elever i kommende 2g og 3g
Skoleåret 2017/18 bliver det tredje år, hvor Nørre G og Christianshavns Gymnasium har et samarbejde om Forskerpraktik-forløbet. Det foregår i efteråret og er for elever, som går i 1g og 2g nu. Charlotte, som står for at arrangere årets forskerpraktik, holder til i lokale 110 og vil komme rundt i klasserne og fortælle nærmere i løbet af de kommende uger.

Projektet er bygget op over tre workshops, hvor grupperne samarbejder med en forsker om et fælles emne. Resultatet skal til sidst præsenteres på en poster ved en afslutningsreception. Emnet og arbejdet kan evt. bruges til SRO eller SRP. Der er mere information på hjemmesiden, og her kommer også beskrivelsen af forskernes områder og tilmeldingsformularen i uge 17. Så hold øje med hjemmesiden, Lectio og Facebook, hvis det lyder som noget for dig. 

MS20APR17_Forskerpraktik

 

Alle nyheder