You are here

Forskerpraktik 2017
 - Klassebesøg 

I dag har Charlotte, som er projektleder for Forskerpraktik 2017, været på klassebesøg i nuværende 1g og 2g på Nørre G for at fortælle om projektet, som kommer til at foregå i efteråret. Charlotte kommer på flere besøg onsdag på Nørre og besøger Christianshavns klasser tirsdag og torsdag.

Forskerpraktik er et projekt, hvor elever i 2g og 3g kan samarbejde med en forsker om et emne, de interesserer sig for og producere en poster ud fra resultaterne, de kommer frem til. I 2017 er det tredje gang, Nørre G og Christianshavns Gymnasium samarbejder om forskerpraktik. Det foregår gennem 3 fælles workshop-dage og en poster-præsentation i efteråret 2017 skiftevis på Christianshavn og Nørre og derudover arbejde i grupperne.

Du kan læse mere om projektet, forskerne og de mange spændende forskningsområder på hjemmesiden. Er du interesseret, kan du allerede nu ansøge om at være med via webformularen, som også er på hjemmesiden. Det er også muligt at skrive det på ansøgningen, hvis der er nogen, du gerne vil være i gruppe med. Har du spørgsmål, inden du søger, kan du kontakte Charlotte på mail (chn@norreg.dk), pr. telefon (30 58 65 68) eller i lokale 110 på Nørre G, hvor hun har kontor.

FP_2017_Flyers

FP_2017_Klassebesoeg

 

Alle nyheder