Bookmark and Share

Udskriv som pdf

Der findes forskellige gratis programmer, der kan lave dokumenter om til pdf-formatet. Her er et lille udvalg af dem:

 

 

 

CutePDF Writer (til windows)

Den gratis version af CutePDF Writer installeres som en "printer", hvor du i stedet for at skrive ud på papir, gemmer udskriften som en fil.
 

PDFwriter for Mac

PDFwriter for Mac (hosted af sourgeforge.net) er en printer driver til Mac OS X, som vil lade dig generere PDF-filer ved blot at udskrive. Den bruger ikke ghostscript til at generere PDF-filer, i stedet bruger den Mac OS X interne pdf kapaciteter.

 


PDF-Xchange Viewer

  PDF-Xchange Viewer  Der findes en række forskellige programmer, du kan bruge til at læse pdf-filer. Med PDF-Xchange Viewer man kan man skriver notater oven i et pdf-dokument, f.eks. til at kommentere opgaver eller lægge notater ind oven i et pdf-dokument. Programmet kan også bruges til at udtrække tekst og kopiere dele ud af et pdf-dokument.  Download den gratis version af PDF-Xchange Viewer    http://pdf-xchange-viewer.dk.malavida.com/d5635-download-gratis-windowsDer findes en række forskellige programmer, du kan bruge til at læse pdf-filer. Med PDF-Xchange Viewer man kan man skrive notater oven i et pdf-dokument, f.eks. til at kommentere opgaver eller lægge notater ind oven i et pdf-dokument. Programmet kan også bruges til at udtrække tekst og kopiere dele ud af et pdf-dokument.

Download den gratis version af PDF-Xchange Viewer

Links til download: